Væddeløbsvej 92, 5250 Odense SV Tlf: 66 17 67 77 Mobil: 40 16 77 70 info@sanderum-vvs.dk

Erfaring

Over 30 år i branchen, så derfor kan man trygt bruge os

Smiley ordning

Vores er naturligvis grøn, som den skal være

Garanti

TEKNIQ’s Garantiordning

Renovering af badeværelse med vandbesparende løsninger

Drømmer du om et moderne badeværelse med vand- og energibesparende løsninger, i et smukt og stilrent design, der både er funktionelt og rengøringsvenligt?

Hos Sanderum VVS i Odense SV har vi mange års erfaring med renovering af badeværelse og står for kvalitetsbevidste totalløsninger, hvor vi klarer alt fra start til slut. 

Med kompetente og dygtige samarbejdspartnere inden for murer, el- og tømrerarbejde kan vi levere færdige løsninger inden for renovering af badeværelse, når badeværelset skal fornyes og moderniseres.

 

Smukt resultat med renovering af badeværelse

Et badeværelse er i dag meget mere end blot et bad og et toilet. I dag skal rummet være en perfekt blanding af velvære, personlighed og funktionalitet – og det sættes krav til udførslen. 

Vi har gjort badeværelser til vores speciale, og vores ekspertise inden for renovering af badeværelse er stort. Vi er meget selvkritiske og leverer kun et resultat, vi ved, er 100 procent i orden, og som vi kan stå inde for med faglig stolthed. 

Ud over renovering af badeværelse, har vi de seneste år også varetaget mange opgaver inden for renovering og opbygning af bryggerser. 

Vi står for alt fra lægning af klinker, etablering af gulvvarme og montering af varmeveksler, til den smukke finish med eventuel montering af bordplade, vask og armatur og moderne skabsløsninger.

 

Få et uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering

Vi rådgiver og vejleder dig i de forskellige produkter og materialer, som eksempelvis klinker og armaturer, så vi sammen kan sikre, at du får de helt rigtige løsninger ved renovering af badeværelse. Det skal naturligvis matche dine ønsker og behov for det perfekte drømmebadeværelse, uanset om du bor i Odense S, Odense M eller andre nærliggende områder.

Ønsker du at vide mere om renovering af badeværelse eller renovering af bryggers, er du mere end velkommen til, at kontakte os på telefon 66 17 67 77 eller på 40 16 77 70. Du kan også sende os en e-mail på info@sanderum-vvs.dk.

Se billeder af vort arbejde med badeværelser her

Er du blevet nysgerrig?

Tag fat i os

    Indehaver

    Aut. VVS-Installatør & kloakmester Lars Munk, Kontor: ​66 17 67 77 Mobil: ​40 16 77 70​​

    Administration

    Helle Munk, Kontor:​ 66 17 67 77