Væddeløbsvej 92, 5250 Odense SV Tlf: 66 17 67 77 Mobil: 40 16 77 70 info@sanderum-vvs.dk

Erfaring

Over 30 år i branchen, så derfor kan man trygt bruge os

Smiley ordning

Vores er naturligvis grøn, som den skal være

Garanti

TEKNIQ’s Garantiordning

Radiatorer​

Er der problemer med radiatoren? Skal der opsættes radiator i den nye tilbygning? Ønsker du at skifte de gamle og store radiatorer i boligen ud med nye, pænere og mindre radiatorer?

Uanset hvilken problemstilling du står overfor med dine radiatorer, så kan Sanderum VVS hjælpe dig. Vi udfører udskiftning og montering af radiatorer for både private kunder, boligforeninger, institutioner og virksomheder.

Korrekt og holdbar udførsel

Arbejdet med radiatorer skal udføre af en autoriseret VVS-installatør for et korrekt og kvalitetssikkert arbejde. Med Sanderum VVS som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret, at arbejdet bliver udført efter alle gældende love og regler på området, ligesom du altid er garanteret et arbejde i højeste kvalitet.​

Vi har mange års erfaring i faget og et bredt kendskab til alle produkter og varmeforsyningstyper på markedet. Så har du brug for professionel vejledning eller rådgivning i den helt rigtige løsning til din bolig, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak med os.

Vi kører selvfølgelig også ud og ser på dine nuværende radiatorer og giver et uforpligtende tilbud og en professionel og faglig vurdering.

Kontakt os på telefon 66 17 67 77 eller på 40 16 77 70 for yderligere oplysninger eller et uforpligtende tilbud.​

Er du blevet nysgerrig?

Tag fat i os

Indehaver

Aut. VVS-Installatør & kloakmester Lars Munk, Kontor: ​66 17 67 77 Mobil: ​40 16 77 70​​

Administration

Helle Munk, Kontor:​ 66 17 67 77

Din Garanti


Vi er medlem af Arbejdsgiverne ​og omfattet af garantiordningen